Semua Berita

post-thumb2

Bangkit 2023 Application

Requirements Indonesian citizen (Warga Negara Indonesia). Active undergraduate student. Pursuing study in any Indonesian university registered in PDDikti. (Higher education institution under other ministries such as UIN, STMKG, STIS, STSN, etc are welcome to apply) If you are from the bachelor degree (S1/D4), you are currently in the 5th semester or beyond. (When Bangkit commences in..

post-thumb2

Kampus Merdeka Fair Indobot Academy (Online) 2022

Sehubungan dengan pelaksanaan Kampus Merdeka Fair 2022, Indobot Academy akan turut serta sebagai mitra Kampus Merdeka. Rekan-rekan mahasiswa untuk dapat hadir dalam kegiatan Kampus Merdeka Fair 2022 yang akan kami laksanakan secara offline di Auditorium UNY dan online melalui Zoom Meeting Indobot Academy. Besar harapan kami bapak/Ibu Humas, Bidang Akademik, Bidang Kerjasama dan rekan-rekan..